Promo

Continente

Hărţi şcolare

Termék kereső

Edituri


English Bulldog are quite athletic, they are a low-energy breed which tires quickly and can become overheated in the heat. This dog gets along well with children and tends to get along well with other dogs. English Bulldog Puppies For Sale Near Me Cheap In USA CANADA https://animals.4lovelyhomes.com/ While their appearance makes them a popular choice for people looking for intimidating companions, they are not natural watchdogs. This breed is not a barker and is generally friendly with strangers.
Continente arrow Europa arrow Harta geografică a Europei - puzzle 1000 bucăți
Harta fizică a lumii 800 mm x 1100 mmHarta geografică a României - puzzle 1000 bucăți
Harta geografică a Europei - puzzle 1000 bucăți
a se vedea imagine intreaga

Pret: 49.00 RON
 

De obicei se expediaza in : 48h.gif

Harta geografică a Europei - puzzle 1000 bucăți

( Carto Service )

Puzzle 1000 de bucati, harta geografică a Europei.

Este un joc ideal, atât pentru elevi cât și pentru turiștii care viziteaza Romania. Contine datele necesare pentru BAC și ofera posibilitatea de a invata prin joaca. Este un joc care dezvoltă inteligenta și ajută la dezvoltarea orientării.

Cadoul perfect pentru turiștii din țară și din strainatate, care vizitează regiunile Europei. Descriere în limbile română și engleză pe copertă.

Asamblarea acestui puzzle cu 1000 de bucăți va fi o experiență remarcabilă, rezultatul fiind o hartă frumos desenată despre Europa.

 

Mai multe categorii