Promo

Continente

Hărţi şcolare

Termék kereső

Edituri


English Bulldog are quite athletic, they are a low-energy breed which tires quickly and can become overheated in the heat. This dog gets along well with children and tends to get along well with other dogs. English Bulldog Puppies For Sale Near Me Cheap In USA CANADA https://animals.4lovelyhomes.com/ While their appearance makes them a popular choice for people looking for intimidating companions, they are not natural watchdogs. This breed is not a barker and is generally friendly with strangers.
Hărţi şi atlase arrow România arrow Harta geografică a României - puzzle 1000 bucăți
Harta geografică a Europei - puzzle 1000 bucățiHarta Judeţului Harghita
Harta geografică a României - puzzle 1000 bucăți
a se vedea imagine intreaga

Pret: 49.00 RON
 

De obicei se expediaza in : 48h.gif

Harta geografică a României - puzzle 1000 bucăți

( Carto Service )

Puzzle 1000 de bucăți, harta geografică a României.

Este un joc ideal, atât pentru elevi cât și pentru turiștii care vizitează România. Conține datele necesare pentru BAC și oferă posibilitatea de a învăța prin joacă. Este un joc care dezvoltă inteligența și ajută la dezvoltarea orientării.

Cadoul perfect pentru turiștii din țară și din străinătate, care vizitează regiunile României. Descriere în limbile româna și engleză pe copertă.

Asamblarea acestui puzzle cu 1000 de bucăți va fi o experiență remarcabilă, rezultatul fiind o hartă frumos desenată despre Romania.

 

Mai multe categorii